Virtual Vision

Informatie CopyBox harddisk - harddisk ingebouwde hdd dupliceren bd-r image file partitie kopie dvd
Interne Harddisk

De meeste CopyBox duplicators kunnen optioneel worden uitgerust met een interne harddisk. De "PC Connected" modellen worden standaard geleverd met een interne harddisk.

Op de interne harddisk kunnen "images" van CD's, DVD's en Blu-Ray's worden opgeslagen. Images die vaker gebruikt worden kunnen op de interne harddisk van de duplicator bewaard worden zodat de master disk niet meer nodig is. Bij dupliceren vanaf de interne harddisk is een maximaal stabiele datadoorvoer gegarandeerd; leesfouten zijn uitgesloten. Bij "On-the-Fly" dupliceren (rechtstreeks vanaf de lezer naar de branders) kunnen wel leesfouten optreden, bijvoorbeeld wanneer de master disk beschadigd, vuil of slecht beschreven is. De interne harddisk is opgedeeld in partities van 1GB welke alfabetisch geordend zijn. Indien een disk image groter is dan 1GB worden meerdere partities gecombineerd.

De belangrijkste voordelen van de interne harddisk:

maximale kopieersnelheid - harddisk ingebouwde hdd dupliceren bd-r image file partitie kopie dvd Maximale kopieersnelheid; de CD/DVD/BD lezer van een CopyBox duplicator heeft een maximale leessnelheid van 16x speed (DVD). Indien data vanaf de interne harddisk wordt gelezen kunnen eventueel hogere kopieersnelheden worden bereikt. Om een goede schrijfkwaliteit te garanderen adviseren wij echter een 8x schrijfsnelheid te gebruiken voor DVD en 24x voor CD.
maximale stabiliteit - harddisk ingebouwde hdd dupliceren bd-r image file partitie kopie dvd Maximaal stabiele datadoorvoer; een harddisk heeft een stabielere datadoorvoer dan een CD/DVD/BD lezer. Tijdens dupliceren vanaf de harddisk kan er nooit een leesfout optreden, dit is wel mogelijk bij "On-the-Fly" dupliceren.
meerdere images - harddisk ingebouwde hdd dupliceren bd-r image file partitie kopie dvd De interne harddisk maakt het mogelijk om veelgebruikte CD/DVD/BD images op de CopyBox op te slaan en deze direct beschikbaar te hebben.

Ingebouwde duplicator harddisk - harddisk ingebouwde hdd dupliceren bd-r image file partitie kopie dvd

 

Copyright ©2001-2021 Virtual Vision, alle rechten voorbehouden.

Alle prijzen en specificaties zijn onder voorbehoud, zolang de voorraad strekt. Op al onze aanbiedingen en leveringen zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing. Wij wijzen u uitdrukkelijk op onze disclaimer en privacy policy. Typefouten alsmede prijswijzigingen voorbehouden.